image.jpg

Derginin Adı: Uluslararası Sosyal ve Eğitim Bilimleri Dergisi
Cilt: 2016/1
Sayı: 5
Makale Başlık: DONNA TRUEIT, PRAGMATISM, POST-MODERNISM, AND COMPLEXITY TEHEORY THE “FASCINATING IMAGINATIVE REALM” OF WILLIAM E. DOLL, JR.
Makale Alternatif Dilde Başlık: Alternatif dilde başlık bulunmamaktadır. There is no article title in another language.)
Makale Eklenme Tarihi: 15.01.2017
Okunma Sayısı: 2
Makale Özeti: Bu kitapta önemli bir program geliştirmeci bilim insanı olan William E. Doll, Jr.’nin başlıca eğitim programı çalışmaları derlenerek değerlendirilmiştir. Kitabın temel amacı, 50 yılı aşan bilim kariyerinde Doll’un bilimselliği üzerine genel bir değerlendirme yapmak ve Doll’un eğitim programı çalışmalarına yaptığı önemli kuramsal ve uygulamalı katkıları belgelendirmektir Dünya çapındaki bilim insanlarının ilgisini çeken bu kitap Doll’un post-modernizm ve karmaşıklık kuramı çalışmaları ile tanıştırarak zihinsel alanda şekillenmelerine yardımcı olduğu yüksek lisans ve akademik hayata yeni başlamış bilim insanları çağına gelmiş bireyler için özel bir öneme sahip olacaktır. Bu kitap, program geliştirme çalışmaları, öğretmen eğitimi ve eğitim kuruluşlarındaki yüksek lisans öğrencileri ve eğitim fakültesi öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır.
Alternatif Dilde Özet: Alternatif dilde abstract bulunmamaktadır. (There is no abstract in another language.)

PDF Formatında İndir

Download PDF